COLECTIA ABSOLUT LABEL

ABSOLUT VODKA A PREZENTAT COLECTIA ABSOLUT LABEL - THE COUNTRY COLLECTION IN CADRUL EVENIMENTULUI DE LANSARE A CLUBULUI EMBRYO DIN BUCURESTI
Cu ocazia deschiderii oficiale a clubului Embryo, sambata 10 septembrie 2005, ABSOLUT Vodka a prezentat ABSOLUT LABEL - The Country Collection, o colectie de T-shirturi in editie limitata inspirata de brand-ul ABSOLUT.
Sambata seara, in decorul impresionant al clubului Embryo, cele 10 T-shirturi ale colectiei au fost prezentate in viziunea stilistica a Laurei Vargalui (ELLE). Modele au purtat pantalonii creatie Adrian Oianu, in culori naturale, de la alb la brun, inspirate din lumina de dimineata a palcurilor de padure. Textura materialelor a imitat scoarta de copac, nervurile plantelor si frunzelor. Bijuteriile au fost realizate manual de Mihaela Zvinca. Spectaculoasa prezentare ABSOLUT LABEL - The Country Collection va face subiectul unui pictorial in revista ELLE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related