Pentru barbatii care nu pot spune "nu"

Ceea ce pentru majoritatea femeilor e "inca un meci" s-ar putea sa fie o chestiune de viata si de moarte pentru barbati. Mai ales daca la ei in tara chiar se joaca fotbal. Si cu atat mai mult cu cat e vorba de un meci din UEFA Champions League, asa cum a fost meciul Real Madrid - AC Milian, din octombrie trecut.

Asa ca va dati seama ce chin a fost pentru cei 200 de complici ai JWT Milan sa-i stranga cu usa pe cei 1100 de microbisti, astfel incat sa accepte sa renunte la meci si sa mearga - nici mai mult, nici mai putin decat - la un concert de MUZICA CLASICA sustinut de un cvartet de coarde, prezentat ca fiiind faimos in New York, Berlin si Dubai: Die Schnuren.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

GABRIEL ALECU
acum 14 ani
Sa vedem creativitatea agentiilor din Ro....sunt in stare sa realizeze ceva de asemenea anvergura ?...sau totul se rezuma la clasicul spot tv .......se baga cineva???...alooo Propaganda , McCann......domne ......puteti asa ceva ?
Junior Copy
acum 14 ani
Da' tu ai vazut despre ce client e vorba? Pai pune tu Boromir sa plateasca pentru ceva similar si vezi daca reusesti sa faci asa ceva in Romania.

www.juniorcopy.blogspot.com



Branded


Related