Business Organization for Students organizeaza "PRoud to say I know"

Business Organization for Students (BOS) organizeaza in perioada 29 - 31 martie cea de-a patra editie a proiectului-emblema BOS, "PRoud to say I know", proiect care in acest an uneste PR-ul si Advertising-ul, devenind "PRoud to ADvertise". O alta noutate este faptul ca evenimentul se va desfasura in parteneriat cu Radio ZU.

Prin acest proiect, BOS urmareste sa raspunda nevoii studentilor de a acumula cunostinte in domenii precum PR si ADvertising oferindu-le posibilitatea de a interactiona cu specialisti,discutand cu acestia despre propriile nelamuriri si curiozitati privind cele doua domenii. In plus, in cadrul workshop-urilor organizate ei isi vor putea testa si imbogati abilitatile prin activitati practice, sub indrumarea unor persoane cu experienta in domeniu. Cei mai buni studenti participanti la workshop-uri si debate-uri vor putea castiga unul dintre cele trei internship-uri la compania Active Soft.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related