Cohn&Jansen a realizat pentru Romania libera campania "Viata, iesita din tipar"

Pornind de la noul slogan al ziarului Romania libera - "Viata, iesita din tipar", care enunta promisiunea publicatiei de a prezenta realitatea in forma ei spectaculoasa, dinamica si mereu surprinzatoare - cei de la Cohn&Jansen au realizat un concept proaspat, ce ilustreaza perfect dramatismul si umorul episoadelor pe care romanii le traiesc in fiecare zi.

Conceptul campaniei este realitatea prezentata ca un trailer de film, pentru ca in viata reala lucrurile au o dimensiune ce merita povestita mai departe: "Astazi presa scrisa este intr-o competitie nedreapta cu alte canale de comunicare si entertainment, care dispun de mijloace mult mai expresive. Ne-am dorit sa transmitem oamenilor ca lucrurile exprimate cu ajutorul eternelor semne negre organizate pe randuri nu sunt cu nimic mai putin captivante decat un film de actiune", a declarat Andrei Cohn, Creative Director la Conh&Jansen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related