Lowe PR a castigat licitatia Departamentului pentru ajutor umanitar a Comisiei Europene (ECHO)

Lowe PR pregateste prima campanie de informare si sensibilizare a romanilor cu privire la activitatea si rolul ECHO in ajutorarea tarilor din afara Uniunii Europene.

"Dupa derularea unor campanii similare in tari precum Ungaria, Austria, Marea Britanie sau Italia, a venit randul Romaniei sa descopere rolul vital pe care Uniunea Europeana il indeplineste in ajutorarea victimelor crizelor umanitare. Aceasta campanie va ilustra modul in care solidaritatea europeana cu oamenii care au nevoie de ajutor poate face diferenta", declara Janice GEORGE, Communication Officer al Directiei Generale Ajutor Umanitar din cadrul Comisiei Europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related