Ariel Lenor Touch a oferit un meci demonstrative in cadrul BCR Open Romania 2005

Sambata, 17 septembrie, Ilie Nastase & Mansour Bahrami si Adrian Marcu & Florin Segarceanu au jucat un meci demonstrativ de neuitat
Ariel Lenor Touch a participat pentru prima data in calitate de sponsor al turneului BCR Open Romania, desfasurat la Arenele BNR in perioada 12 - 18 septembrie 2005
Ariel reprezinta standardul de excelenta in domeniul sau, asa cum este si turneul de tenis BCR Open Romania. Astfel, Ariel Lenor Touch si-a facut intrarea pe terenul « Sportului Alb » cu ingredientele unui adevarat regal de tenis : calitate si performanta impecabile.

Pe parcursul turneului BCR Open Romania Ariel Lenor Touch si-a demonstrat calitatile care l-au consacrat drept favoritul nr. 1 in domeniul sau : Jucatorii din cadrul turneului au folosit prosoape imprimate cu logo-ul Ariel Lenor Touch iar noul produs de la P & G a fost impartit tuturor celor care au venit sa asiste in tribune, impreuna cu mansete de tenis imprimate cu acelasi logo, Ariel Lenor Touch.
Meciul demonstrativ din 17 septembrie, jucat in dublu de celebrii Ilie Nastase & Mansour Bahrami si Adrian Marcu & Florin Segarceanu a fost oferit de Ariel Lenor Touch. Inainte de inceperea meciului, fiecare dintre cei patru asi ai tenisului a servit in tribune cate un tricou Ariel Lenor Touch purtand semnaturile lui Ilie Nastase & Mansour Bahrami.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related