Henkel a fost inclusa in clasamentul "World's Most Ethical Companies"

Compania Henkel a fost inclusa, pentru al treilea an consecutiv, in clasamentul "World's Most Ethical Companies" (Cele mai etice companii din lume). Clasamentul, realizat de catre US Ethisphere Institute, vrea sa faca cunoscute eforturile companiilor din toata lumea in ceea ce priveste modul etic in care acestea abordeaza domeniile "corporate governance", precum si preocuparea pentru dezvoltare durabila.

Pentru Henkel, responsabilitatea sociala reprezinta mult mai mult decat un simplu concept de actualitate. Compania si-a fixat inalte standarde etice in toate domeniile asociate cu responsabilitatea sociala, fapt confirmat de includerea Henkel in lista "Celor mai etice companii la nivel global". Clasamentul include 100 de companii, Henkel fiind singura companie germana inclusa in top. Competitia a fost extrem de stransa (mii de inscrieri din peste 100 de tari), iar Henkel a convins juriul -format din oameni de stiinta din SUA, academicieni, avocati si reprezentanti guvernamentali - ca este una dintre cele mai etice companii la nivel global din categoria "Consumer Products". Jurizarea a presupus parcurgerea mai multor etape, in care conduita companiilor inscrise a fost evaluata din mai multe puncte de vedere - angajament social, stil de management si expertiza in inovatii - rezultatul final fiind acordarea indicelui EQ (Ethics Quotient).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related