PR Forum 2010, o experienta interactiva cu cei mai buni profesionisti in comunicare

Cea de-a patra editie a PR Forum, desfasurata pe 23-24 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a ajuns la final. Timp de doua zile, evenimentul a fost scena de desfasurare a peste 30 de specialisti in comunicare, media si online, care au dezbatut noile directii si abordari aparute in practicile de PR pe fondul unui an de criza si al evolutiei petrecute pe piata media.

Gratie modalitatii de organizare si desfasurare, editia din acest an a oferit celor aproximativ 250 de persoane prezente la eveniment platforma ideala pentru o experienta interactiva. Publicul a avut sansa sa intre in dialog cu invitatii si sa-si exprime spontan opiniile in cadrul dezbaterilor. Astfel, mesajele postate pe pagina www.twitterwall.ro dedicata evenimentului puteau fi urmarite in timp real pe un ecran digital amplasat in sala de conferinte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related