Brandient lanseaza cartea "Brandient 101"

Brandient lanseaza "Brandient 101", prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton si care aduna 101 identitati vizuale de corporatii si produse, desenate de companie in primii opt ani de existenta.

"Designul trebuie sa rezolve probleme si oportunitati reale de business si este o investitie cu durata foarte mare de viata. Dupa o jumatate de secol de uniformitate cenusie si colectivism, designul ofera individualitate si culoare. Din acest punct de vedere, in Romania, ne-am aflat in locul potrivit, la momentul potrivit." - Cristian 'Kit' Paul, Creative Partner Brandient.

Cartea este o premiera pe piata autohtona si prezinta, sub forma unei colectii elegante, activitatea de pionierat in branding pe care compania a desfasurat-o in Romania. Identitatile grafice semnate Brandient fac deja parte din peisajul cotidian si este sigur ca orice roman a intrat in contact cu cel putin una dintre ele. In plus, multe sunt detinatoarele unor prestigioase premii internationale de design si branding, fiind publicate in carti de specialitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related