Scala JWT anunta incheierea colaborarii cu Daniela Knecht

Dupa aproape 2 ani de colaborare, agentia de publicitate Scala JWT anunta despartirea de Daniela Knecht.

Dupa o colaborare ce a tinut aproape doi ani, Daniela Knecht a decis, in februarie 2010, sa paraseasca Scala JWT, iar eu am acceptat acesta decizie", declara Petra Hoyos, CEO Scala JWT.

Petra Hoyos s-a intors la carma agentiei pe care a infintat-o acum 15 ani, dupa ce in ultima perioada s-a dedicat familiei si implicarii sale in activitatea regionala a JWT. Petra Hoyos gestioneaza contul Kraft pe zona Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Alaturi de clientii consacrati ai agentiei, cum ar fi Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Nestle, Nokia, Vodafone si cu ajutorul echipei formate din specialisti tineri, creativi si pasionati de publicitate, Petra Hoyos doreste sa continue viziunea Scala JWT, aceea de a determina oamenii sa petreaca cat mai mult timp cu ideile de branduri pe care agentia le-a dezvoltat pentru clientii sai si care adauga valoare afacerilor acestora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

Luke Skywalker
acum 14 ani
preconizez o fulminanta cariera in sericicultura


Branded


Related