KissMe5 devine KissMe3

KissFM a mai dat o masina. Andreea Urzica de 21 de ani din Ploiesti a castigat Noul Ford Focus. Urmeaza o Lada Niva. Se incalzesc pe banca si se pregatesc sa intre in joc Mini One si Volvo S40.

Inca o masina a plecat catre ascultatorii KissFM. KissMe5, campania cu cele mai mari premii date vreodata la radio in Romania, a mai facut fericit un ascultator KissFM. Marti dimineata, din lista care cuprindea la acea ora aproape 100.000 de inscrisi, Carcotasii au ales, cu ajutorul ascultatorilor, numarul 74901. Acesta a corespuns Andreei Urzica, de 21 de ani, din Ploiesti. Andreea a recunoscut, cu ceva emotii, e drept, fragmentul de melodie interpretat din claxoane: Voltaj - 20. Dupa aceasta s-a trecut la partea "sensibila" a concursului - intrebarea legata de masina. Andreea a avut noroc de o intrebare mai usoara "pe care punte se afla tractiunea la Noul Ford Focus" si a stiut raspunsul: PUNTEA FATA! Studioul KissFM a explodat in acel moment. Serban si Misu parca au luat-o razna! Foi de hartie zburau prin aer! Racnete si urale de bucurie rasunau pe holurile radioului. Andreea a castigat un Ford Focus nou-nout!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related