Propaganda si Dove Visible Care invita femeile sa devina Ambasadoare Dove

Dupa 10 ani de cercetari, testele realizate de institute de cercetare independente, precum si testele realizate de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile si o piele remarcabil mai frumoasa in doar 3 saptamani.

Pornind de la acest lucru, Propaganda a propus un concept inovativ care se axeaza pe ideea ca orice femeie poate deveni ambasadoare a frumusetii naturale. Pana in august, Dove va alege si promova ambasadoarele printr-o campanie integrata, de la femei pentru femei. Ambasadoarele Dove vorbesc despre frumusetea naturala si ingrijire prin intermediul site-ului campaniei, presei si actiunilor de comunicare si interactivitate cu consumatorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related