S-a incheiat cea de-a cincea editie a Leadership School

Vineri, 26 Martie, s-a incheiat cea de-a cincea editie a unicii scoli de leadership adresata tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, Leadership School 5, organizata de Fundatia LEADERS alaturi de partenerul asociat, Coca Cola HBC. Protagonistii, cei care i-au inspirat pe tinerii participanti, au venit de pretutindeni: pornind de pe culmile cele mai inalte ale business-ului, din lumina reflectoarelor celor mai celebre scene ale cinematografiei, in autenticitatea antreprenoriala a unui vis devenit realitate.

In perioada 21 - 27 Martie, in Poiana Brasov, 30 de tineri cu abilitati de lideri au demonstrat ca la Leadership School poti creste in 7 zile cat altii in 7 ani. Cu o curricula care a imbinat cursurile teoretice cu cele mai neobisnuite simulari de business, trezind imaginatia, spiritul creativ si punandu-le la incercare abilitatile antreprenoriale, Leadership School i-a determinat pe toti cei implicati sa-si depaseasca limitele, sa aiba incredere in fortele proprii si sa lupte pentru indeplinirea viziunii lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related