Julian Saunders va sustine pe 12 aprilie un workshop pe tema Media Neutral Planning

Autorul cartii "Challenge Communications, un ghid practic de Media Neutral Planning (APG)" va sustine la IAA House un workshop pe aceasta tema.

Workshopul isi propune sa abordeze noutatile care au aparut legate de Media Neutral Planning (MNP), din viziunea lui Julian Saunders. Inca din 2003/2004 cand facea research pentru cartea sa, si-a propus sa dezvolte tehnici practice pentru a veni in ajutorul clientilor si agentiilor.

Acest atelier prezinta ultimele descoperiri si observatii ale lui Julian si ofera instrumente practice si tehnici de planning pentru oamenii din agentii.

Vor fi analizate exemple de marketing, extrem de inovatoare din intreaga lume, constand din filme de scurt metraj despre campaniile noi din toate categoriile.
Exemple de astfel de filme pot fi gasite si pe www.joinedupcompany.com.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related