Western Union anunta primul castigator al campaniei de loialitate

Prima Skoda Fabia din campania Western Union "Efectueaza 5 transferuri si poti castiga una din cele 5 Skoda Fabia" a intrat in posesia castigatorului. Acesta este primul din cei cinci care vor fi recompensati cu cate un autoturism in cadrul campaniei Western Union, se numeste Paun Constantin Cosmin, are 26 de ani si este din Bucuresti.

"Ma bucur sincer ca putem sa rasplatim astfel fidelitatea clientilor nostri din Romania", a declarat Alexandru Badulescu, Country Director Western Union pentru Romania si Republica Moldova. "Am articulat aceasta campanie pe principiul nostru, conform caruia un transfer financiar prin Western Union inseamna mai mult decat simpla trimitere a unor bani, putand aduce bucurie si apropia oameni. Sunt incantat ca putem adauga valoare serviciilor noastre pentru clienti prin aceasta campanie". Prin aceasta campanie, Western Union va recompensa loialitatea clientilor sai. Initiativa este o noua dovada a atentiei indreptate de companie catre clienti, demonstrata si prin serviciile de transfer de bani rapide, convenabile si sigure puse la dispozitie in Euro, dolari si lei.
Campania Western Union a fost lansata pe 15 martie si va dura pana pe 31 decembrie 2005. In toata aceasta perioada, clientii care trimit din Romania sau primesc bani in tara prin serviciul Western Union Transfer de Bani ® au sansa de a participa la tragerea la sorti pentru una din cele 5 Skoda Fabia puse in joc, oferite timp de 5 luni, incepand cu luna septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related