DDB Londra schimba strategia Volkswagen

Volkswagen lanseaza platforma de comunicare "Unbelievable value" intr-un efort de a promova raportul calitate-pret si de a combate perceptia potrivit careia autoturismele marcilor concurente sunt mai ieftine, conform Brand Republic.

Campania care va introduce noul slogan, realizata de agentia DDB Londra, este programata pentru lansare in luna aprilie si va include spoturi TV, print, executii in mediul digital si OOH.

In reclamele Volkswagen anterioare preturile pentru diferitele modele erau afisate insa nu constituiau punctul central de interes. Volkswagen a mai aplicat o astfel de strategie in anii '90 cand a difuzat un spot TV ce evidentia oferta avantajoasa a brandului Polo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related