Weltauto si IQads lanseaza concursul de creatie ADVERTISE YOUR CAR

Intre 19 aprilie si 16 mai 2010, Weltauto si IQads ii invita pe creativi la provocarea de a da nastere celei mai originale idei de vanzare a unei masini in cadrul concursului ADVERTISE YOUR CAR. Cele mai bune doua idei vor fi rasplatite cu un iMac 21.5'' Core 2 Duo (pentru cea mai buna idee declinata intr-un spot video) si un iPod Touch 8GB (pentru cea mai buna idee declinata intr-un print), premii oferite de Weltauto.

Participantii sunt invitati sa faca reclama unei masini anume, cu avantajele si defectele sale, nu unei marci. Practic, provocarea consta in a vinde in mod original un autovehicul de ocazie.

Participarea la concurs este deschisa persoanelor avand peste 18 ani, indiferent de faptul ca lucreaza sau nu in industria de publicitate. Inscrierea se face prin trimiterea propunerilor in format electronic la adresa [email protected] pana la data de 16 mai 2010, folosind canalul special creat pentru transmisia fisierelor http://advertise-your-car.transfer.ro.

Juriul care va evalua calitatea ideilor inscrise in concurs este format din Catalin Dobre (Group Creative Director, McCann Erickson), Elena Ionita (Planning Director, Leo Burnett & Target), Horatiu Moldovan (Director Marca Weltauto Porsche Romania), Costin Radu (Managing Partner, IQads si SMARK) si Theodor Sandu (Creative Director, DDB Bucharest).

Castigatorii concursului vor fi anuntati cel tarziu la data de 30 mai.

Partenerii proiectului sunt Club Control, Metropotam, Feeder, BEST si transfer.ro (Official Data Carrier). Regulamentul complet al concursului, precum si alte informatii despre acesta se afla in sectiunea special creata in cadrul portalului IQads.

Despre Weltauto
Marca inregistrata a Grupului Porsche Austria, Weltauto este optiunea nr. 1 pentru clientii care doresc sa isi schimbe autovehiculul pe care il detin. Acumuland peste 18 ani de experienta europeana, Weltauto si-a extins serviciile incepand din aprilie 2006 la nivelul intregii tari. Dezvoltandu-se avand in centru comertul cu autovehicule de ocazie, Weltauto reduce la 0 riscul asumat de cumparator la achizitia unui autovehicul rulat. Autovehiculele achizitionate de la Weltauto sunt insotite de pachetul de servicii ce garanteaza siguranta oferita de aceasta marca clientilor sai: garantie tehnica, garantie morala, garantie prin inlocuire, finantare si asigurare, garantia rascumpararii.Weltauto inseamna cel mai sigur mod de a vinde sau de a cumpara un autovehicul.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related