VIP Romania organizeaza Personal Development School 2010

Organizatia studenteasca VIP Romania prezinta un proiect cu traditie, Personal Development School (PDS), aflat la a saptea editie, ce se va desfasura intre 3 - 15 mai in Bucuresti. PDS se adreseaza in principal studentilor de anul I si II din centrele universitare bucurestene, dandu-le acestora ocazia sa afle o serie de tips&tricks utile pentru viitoarea lor cariera.

Timp de doua saptamani, cei 25 de studenti selectionati cu grija vor lua parte la traininguri si workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personala si profesionala. Printre temele ce se iau in discutie anul acesta se numara Brandul personal, Leadership, Managementul timpului, Creativitate si inovatie, Inteligenta emotionala si nu numai. Acestea vor fi tinute de specialisti in domeniile recrutarii si consultantei in cariera , dintre care ii mentionam pe: Radu Gabriel, Cristina Manole, Horea Murgu, Dan Luca. Activitatile propuse reprezinta o sansa pentru participanti de a beneficia gratuit de orientare in cariera, de a discuta deschis, de a interactiona cu profesionisti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related