Inpublic si Petrocart, Argint la Identity: Best of the Best 2010

Inpublic castiga argint cu rebranding-ul Petrocart in sectiunea logo-industrie la Identity: Best of the Best 2010, adaugandu-si in portofoliu inca doua nominalizari la sectiunile corporate identity-industrie si brand identity-evenimente si proiecte.

Petrocart este unul dintre liderii pietei de carton si hartie din Romania. Procesul de rebranding-ul demarat in 2008 de Inpublic la implinirea centenarului companiei a fost finalizat in cursul anului 2009.

Juriul competitiei a clasat Petrocart in fata unor companii ca Walmart (lant de retail, compania cu cea mai mare cifra de afaceri din lume conform Forbes 500), Alhurra (grup media din Orientul Mijlociu sustinut de guvernul SUA), Sysmex (companie japoneza, lider in industria farmaceutica), TACA (cel mai mare operator aerian din America de Sud) sau UMW Grup (cel mai mare grup industrial din Asia de Sud-Est).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related