Volkswagen va iesi din portofoliul agentiei ICON Advertising

Incepand cu luna aprilie 2010, contul Volkswagen va iesi din portofoliul agentiei ICON Advertising ca urmare a deciziei producatorului Volkswagen de a incredinta contul de creatie din Romania retelei DDB, retea cu care colaboreaza si in restul Europei.

ICON Advertising doreste sa multumeasca intregii echipe Volkswagen Romania pentru colaborarea excelenta avuta de-a lungul celor peste 7 ani cat timp a durat parteneriatul dintre cele doua companii.

"Pentru noi contul Volkswagen a fost mai mult decat advertiser-ul anului declarat oficial in 2009 la Cannes. A fost un cont din care am invatat foarte multe si ale carei strategii de marketing, inspirate si inovatoare, ne-au incurajat intotdeauna munca de creatie" - Dorin Ionescu, Director Creatie ICON Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 13 ani
la ce "aduri" se faceau pt vw
icon adv
acum 13 ani
Pentru cei care nu stiu care sint exigentele unui brand international de talia brandului Volkswagen facem precizarile necesare:

• In toata lumea, inclusiv in Romania, toate campaniile de comunicare ale brandului respecta criteriile internationale de "Communication Ton &Style" Volkswagen.

• Toate campaniile pe care ICON le-a realizat sau adaptat in Romania in decursul celor 7 ani de colaborare s-au raportat periodic retelei DDB care se ocupa de coordonarea internationala a contului Volkswagen in Europa.

• 4 campanii realizate local de catre ICON au fost selectate in "Volkswagen Marketing Database"- baza internationala de date Volkswagen alcatuita din cele mai reprezentative creatii realizate de agentiile cu care brandul colaboreaza, din toata lumea.

• Ascendenta rezultatelor in vinzari si cresterea notorietatii brandului, nr 1 in piata auto, au fost posibile si datorita eficientei si creativitatii comunicarii.

Alex Malaescu
acum 13 ani
ati justificat ideile proaste. dar executiile in stil "paint"? pentru mai multe lamuriri, va puteti uita pe portofoliul agentiei: http://www.iconadv.ro/VOLKSWAGEN-249-0.htm. cuvintele sunt de prisos!
icon adv
acum 13 ani
Cu riscul de a ne repeta, mai spunem o data.

Toate campaniile VW ( adica si EXECUTIILE ) sint aprobate international.

Speram ca aceasta precizare este suficienta chiar si pentru cei care au o preocupare in a comenta negativ despre ICON.

Alex Malaescu
acum 13 ani
Creatia asta horror este ok atata timp cat o aproba un "idiot international"? Vezi ca si in Libia poti sa aprobi chestii. Sorry mate, nu-i o scuza.

PS: N-am eu treaba cu Icon, eu comentez negativ chestiile care imi fac meseria de ras.

Mihaela Ionescu
acum 13 ani
Nu stiu cine e Icon si nici nu am apucat sa ma uit pe site-ul lor, dar cred ca nu mai departe de anul trecut, la Cannes, Volkswagen a fost numit Advertiser of the Year. Chiar ca acolo trebuie sa fie un "idiot international"... noroc ca avem in Romania creativi - care nu indraznesc sa-si arate adurile si nici background-ul care ii indreptatesc sa-si dea cu parerea - care ne mai baga pe gat cate un layout genial ca altfel, noi clientii idioti, am fi vai de capul nostruÂ… ca idiotul international de la Volkswagen.
Alex Malaescu
acum 13 ani
am vaga impresie ca, asa cum nu ai vazut adurile de pe site, n-ai vazut nici cu ce a iesit Volkswagen Advertiser of the Year. Daca vedeai diferenta, nu mai postai. Deci, cine vorbeste in necunostinta de cauza?

Contrar parerii tale, eu nu cred ca domnii si doamnele client sunt idioti. Ca ar trebui sa vina de altundeva decat de la ASE, asta da. Insa un om poate fi bun atata timp cat se informeaza si educa. Spuneam ca ACELA care a aprobat chestiile alea (nu le numesc layouturi) e vai mama lui. So, look before you talk! Sau asa ai invatat la ASE?

Alex Malaescu
acum 13 ani
prefer sa il arat cui cred eu de cuvinta.
Marius Pellegrini
acum 13 ani
De concept nu comentez .. ca e subiectiva treaba fara date concrete de eficienta. DAR, la foto maniulare mai e muult de lucru la voi iconadv_ro - si asta o spun ca art.
Alex Malaescu
acum 13 ani
ca sa vezi! artii ma aproba. cat despre branzi, cititi aici: http://www.iqads.ro/a_12342


Branded


Related