S-a incheiat a doua editie a Atelierelor organizate de PRIME Iasi

PRIME Iasi, Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, a organizat a doua editie a ATELIERELOR in data de 18 aprilie 2010.

Invitatii acestei editii - Adriana Lungu (business developer IQads), Alexandrina Dinga (presedinte T.E.R.I.S) si Alexandru Condurache (regizor) - au sustinut simultan 3 workshop-uri pe temele "Media relations", "PR Verde" si "Creativitate publicitara".

Atelierul pe tema "Media Relations" a oferit participantilor informatii relevante despre modul in care se construieste o strategie de media relations, punandu-se accent pe incurajarea unei relatii de parteneriat dintre un jurnalist si un specialist in PR. De asemenea, participantii au lucrat pe un brief de comunicare, primind la final premii din partea partenerilor evenimentului.

La atelierul "PR verde", studentii participanti au facut un brainstorming referitor la diferenta dintre CSR si PR Verde, au discutat si au tras concluzii pe baza spotului vizionat. De asemenea, s-a discutat despre campaniile verzi din Romania, iar participantilor le-a fost oferit un brief, echipa castigatoare fiind recompensata din partea organizatorilor, si, in plus, existand si un premiu surpriza care consta intr-o excursie in muntii Bucegi.

La "Creativitate publicitara" au fost comentate cele mai creative spoturi publicitare, iar participantilor le-au fost dezvaluite trucuri pentru un spot reusit. S-au realizat exercitii de creatie, fiecare participant primind feedback de la moderatorul atelierului.

Evenimentul ATELIERE a fost unul se succes pentru PRIME Iasi, acesta primind feedback pozitiv din partea celor 60 de studenti care au participat si care s-au declarat incantati de prestatia invitatilor, de locatie si aparatura pusa la dispozitie, precum si de organizatori.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul partenerilor Artis Design, Reklama Shop, Editura Polirom, Editura Alfa si a partenerilor media evenimentestudentesti.ro, revista Iasul monden, 360city, lumeabuna.ro, apPRentice.ro, Impact FM. ATELIERE este un proiect recomandat de IQads Kadett.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related