ADVICE Students organizeaza ImPRINT

ADVICE Students premiaza si in acest an creativitatea studentilor transpusa in imagine, la concursul de printuri ImPRINT, aflat deja la cea de-a treia editie.

imPRINT este un concurs online de printuri ce a pornit de la ideea de a promova artele vizuale ca modalitate de comunicare in domeniul publicitatii. ADVICE Students a incercat deci sa duca pasiunea pentru publicitate mai departe, chiar si in randul celor pasionati de arte vizuale (desen, pictura, fotografie, grafica) si sa le arate ca isi pot folosi talentul pentru realizarea de materiale publicitare.

De anul trecut, imPRINT a devenit un proiect socio-cultural prin abordarea unor teme extrem de actuale ce sugereaza probleme cu care se confrunta mai ales tinerii. Astfel ca, la cea de-a doua editie, participantii au avut de promovat cititul. Pastrand aceeasi linie tematica, editia de anul acesta isi propune sa promoveze in randul tinerilor si chiar prin intermediul lor, mersul la teatru. Tema "Hai la teatru!" a fost aleasa pentru a promova in randul studentilor o forma de arta destul de neglijata in ultimul timp - teatrul, dar si pentru a-i incuraja sa participe la spectacole, sa redescopere frumusetea acestei manifestatii culturale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related