"Neumarkt. Gustul puternic si amarui", prima campanie nationala de imagine

Neumarkt lanseaza prima campanie nationala de imagine, intitulata "Neumarkt. Gustul puternic si amarui." Obiectivul principal este de a construi imaginea marcii in randurile consumatorilor tinta si de a informa asupra caracteristicilor distinctive ale berii Neumarkt - gustul plin, puternic si amarui, apreciat de consumatori ca fiind caracteristic unei beri de calitate.

"Daca pana in prezent Neumarkt s-a concentrat pe calitatea produsului, diversitatea portofoliului si pe distributie, acum marca face un pas important prin lansarea primei campanii de imagine la nivel national. Prin aceasta campanie, berea Neumarkt comunica, intr-un mod unic si original, pastrand in acelasi timp o nota vesela si amuzanta, atributele care o diferentiaza de restul berilor de pe piata din Romania - o bere cu gust plin, consistent, puternic si amarui. Spotul TV transmite mesajul campaniei: Neumarkt este berea cu gust puternic si amarui, apreciata de barbatii puternici si asa va ramane intotdeauna.", declara Paul Markovits, Director Marketing Heineken Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related