Apocalipsa de la Flanco

"Apoi ingerul a luat cadelnita, a umplut-o din focul de pe altar si l-a aruncat pe pamant. Si s-au starnit tunete, glasuri, fulgere si un cutremur de pamant.
Si cei sapte ingeri, cari aveau cele sapte trambite, s-au pregatit sa sune din ele".

Cum stim cu totii, pe pamant traiesc oameni. Omul este mic, el nu poate face singur lucruri de genul celui descris mai sus. Constient de nimicnicia lui si pentru a reusi, totusi, sa provoace distrugeri semnificative, omul se integreaza in societate. Exista si un aforism pe aceasta tema: "never underestimate the power of stupid people in large groups". Exemplele pentru a sustine aceasta teza sunt nenumarate. Daca un om isi da cu un deodorant din gama veche, efectul este unul singur, negativ pentru el si pozitiv pentru umanitate: in autobuz nimeni nu se va sfii sa-l inghesuie. Dar daca un miliard de oameni fac acelasi lucru, rezulta ditamai gaura in stratul de ozon. Dar omul ramanea inca ineficient, asa ca a fost inventata Masina. Rezultatele n-au intarziat sa apara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related