Initiative si BMW promoveaza "Dinamismul in cea mai frumoasa forma"

Dezvoltata de Initiative, campania de media pentru promovarea noului model BMW Seria 5 se intinde pe durata a doua luni, urmand a se incheia la mijlocul lunii mai.

"Mixul de media este croit intocmai dupa chipul si asemanarea publicului BMW: dinamic si indraznet. Ne-am construit planul de actiune pornind de la o investitie solida in TV si am continuat cu accente creative si relevante in presa scrisa, in online, outdoor, in locatii premium si pe aeroporturi. Este cea mai ampla campanie BMW a anului!" spune Alexandra Olteanu- Buying Director Initiative.

Din punct de vedere creativ, campania include formate speciale pentru internet si presa, dar si expuneri outdoor spectaculoase. Astfel, cubul din fata aeroportul Henri Coanda si unul dintre cele mai mari mesh-uri din Bucuresti (bulevardul Magheru) sunt ocupate de cate un BMW Seria 5, in timp ce un spot de 30 de secunde ruleaza pe TV screen-uri instalate in zonele centrale ale capitalei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related