Ogilvy PR Worldwide a lansat un ghid de comunicare eficienta a programelor de Corporate Responsibility

O companie care va reusi sa comunice progresele obtinute prin programele sale de responsabilitate sociala, cu acelasi nivel de transparenta si consistenta cu care comunica rezultatele financiare, are mai multe sanse de a implica stakeholderii companiei si de a obtine rezultate pe cei trei piloni de CSR - Business, Mediu si Societate - precum si de a-si mentine o reputatie solida in randul unor influentatori din ce in ce mai sceptici, conform ghidului publicat saptamana aceasta de Cranfield University - School of Management si Ogilvy PR: "Building Trust and Communicating CR Effectively" ("Cum sa construiesti incredere si sa comunici CSR in mod eficient").

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related