European Network for Smoking Prevention sesizeaza CNA cu privire la o campanie lansata de MAI

ENSP (European Network for Smoking Prevention) a inaintat Consiliului National al Audiovizualului o scrisoare deschisa pentru a semnala o serie de nereguli cu privire la campania lansata de MAI si British American Tobacco Romania, informeaza un comunicat Rogalski-Grigoriu.

ENSP invoca Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa sustinand ca mesajele campaniei intra sub incidenta textului normativ si ca trebuie luate masuri pentru intreruperea campaniei. Mesajele in cauza sunt: "In acest cartier toate cladirile ar putea fi reabilitate, daca s-ar colecta la bugetul de stat 1 miliard de euro, cat se pierde anual din contrabanda cu tigari"; "Aici ar putea fi o parcare subterana daca s-ar colecta la bugetul de stat 1 miliard de euro, cat se pierde anual din contrabanda cu tigari"; "Aici ar putea fi un pasaj daca s-ar colecta la bugetul de stat 1 miliard de euro, cat se pierde anual din contrabanda cu tigari".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related