Monopoly Media a lansat reteaua de televiziune Zoom HI

Zoom HI este cea mai noua retea lansata in Romania de Monopoly Media, societate din cadrul grupului Realitatea-Catavencu ce administreaza retelele de televiziune de la metrou, hypermaketuri, mall-uri, farmacii, banci, fast-food-uri, aeroporturi, baruri si puburi, magazine sau clinici medicale.

Zoom HI se adreseaza unui public de 400.000 de studenti, prin intermediul a 76 de ecrane cu diagonale intre 106 si 127 cm, amplasate in puncte-cheie din 50 de facultati / campusuri universitare din Bucuresti, Cluj si Oradea.

Dintre cei 400.000 de studenti, 72% urmeaza cursuri la zi, iar 28% cursuri cu frecventa redusa sau la distanta. Potrivit unui studiu realizat de Truemedia, companie specializata in cercetare indoor si in-store, in doua dintre facultatile in care este prezenta Zoom HI -UBB Cluj si UNATC Bucuresti- aproximativ 1000 de studenti se uita zilnic la ecrane, cel putin 1 minut. Cercetarea a fost realizata in perioada 1-28 martie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related