Prima revista auto din lume - Autocar - si in Romania

Business Media Group lanseaza in luna octombrie in Romania la inceputul lunii octombrie versiunea in limba romana a uneia dintre cele mai cunoscute si influente reviste auto din lume: Autocar.
In istoria de 110 ani (Autocar a fost infiintata in Anglia in anul 1895), revista a devenit una dintre cele mai respectate publicatii de profil din lume, fiind recunoscuta ca avand cele mai impartiale drive teste. De altfel, Autocar este prima revista din lume care a publicat un drive test, fiind inventatoarea acestui tip de articol.

Pe langa materialele preluate, redactia Autocar Romania va face propriile drive teste si comparatii, propriile analize sau subiecte speciale (features), in functie de evenimentele care vor avea loc in fiecare luna pe piata interna. In plus, pe lista de atuuri ale Autocar se regasesc si fotografiile spion sau in premiera cu cele mai noi modele de automobile.
Autocar se pozitioneaza diferit de celelalte reviste de pe piata romaneasca, targetand in principal adevaratii pasionati de masini, cu venituri medii si mari, din mediul urban, lideri de opinie si factori decisivi in achizitionarea de masini, atat in familie cat si in grupul de prieteni. Autocar va depasi procentul obisnuit de cititori AB ai oricarei reviste de pe piata, la care insa se adauga un procent mare de cititori C dornici sa fie in pas cu ultimele noutati auto din lume si din tara. Targetul cititor Autocar va extinde astfel grupul masculin cititor de reviste, atat cele cu profil auto cat si revistele dedicate barbatilor in general. In Romania revista Autocar va aparea lunar, intr-un tiraj de 20.000 de unitati pe luna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded