Eliza Rogalski va prezida juriul de PR de la Golden Drum

Eliza Rogalski, managing partner al agentiei de relatii publice Rogalski Grigoriu, este desemnata presedinte al juriului de PR de la Golden Drum in 2010, marcand astfel inca o premiera pentru industria locala de PR, dupa ce anul trecut a fost primul jurat roman invitat sa faca parte din juriul PR Lions.

"Romania este departe de a fi tara cea mai mare sau cea mai bogata din Europa cand vine vorba de PR. Si totusi, organizatorii Golden Drum au invitat un specialist din Romania sa prezideze juriul care va acorda anul acesta premiile in cea mai tanara categorie din festival. Cred ca titlul acesta le este dedicat in egala masura specialistilor din "cercul magic al PR-ului", pentru ca sunt ani buni de cand jurii internationale recompenseaza campanii romanesti de PR cu premii si distinctii ravnite de agentii din tari cu industrii mature. Cred ca este un moment care plaseaza meseria noastra sub o binemeritata lumina, dar si in mijlocul unei dezbateri vitale despre identitate si reconstructie profesionala" a declarat Eliza Rogalski, managing partner Rogalski Grigoriu Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related