Lowe PR lanseaza Hasbro in Romania

Echipa Lowe PR va gestiona campania de lansare a reprezentantei Hasbro in Romania, setand totodata fundamentele strategice de comunicare a brandului in zonele de media relations si business to business ce urmeaza a fi dezvoltate intr-o a doua etapa a procesului de acomodare locala a brandului.

Transformers, Monopoly, Nerf, Little Pet Shop, My Little Pony, Play-Doh, Playskool sunt doar cateva dintre jucariile Hasbro, compania americana care are in portofoliu multe dintre cele mai indragite branduri destinate divertismentului.

"Echipa Lowe PR ne-a impresionat prin creativitate si spirit ludic, prin felul in care s-au jucat cu conceptele de comunicare pentru a atinge o finalitate cat se poate de serioasa. Putini sunt cei care stiu sa se joace muncind!" spune Bibi Vos-van Mil - PR & Marketing Events Manager Emerging Markets EMEA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated