More Than Pub comunica despre traditia germana Signal Iduna

La sfarsitul lunii aprilie a acestui an More Than Pub si Signal Iduna au ales sa comunice impreuna solutiile complete oferite romanilor in sectorul asigurarilor private de sanatate, asigurarilor de viata si asigurarilor de accident.

Impreuna, More Than Pub si Signal Iduna, vor sa schimbe perceptia romanilor despre asigurarile de sanatate si sa puna accentul pe avantajele utilizarii unor servicii medicale impecabile, asigurate de accesul la cele mai performante clinici din sistemul privat. Produsele Signal Iduna se potrivesc oricarui membru al familiei, indiferent ca este vorba de un inceput de drum, de protectia celor dragi sau de asigurarea unui confort financiar. Cu o experienta de peste 100 de ani in sectorul serviciilor financiare, Signal Iduna ofera protectie, securitate si ingrijire la standardele cele mai inalte de calitate. Unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, cu peste 13 milioane de clienti, Signal Iduna si-a propus obtinerea pozitiei de lider in Romania pe segmentul asigurarilor de sanatate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related