Actorul Tim Roth inregistreaza in studiourile Chainsaw Europe din Bucuresti

Vedeta hollywoodiana Tim Roth, protagonist al peliculei Pulp Fiction, nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul Rob Roy, a sosit in studiourile Chainsaw Europe din Bucuresti pentru a inregistra vocea personajului interpretat de el in noua productie "Decameronu", ecranizare a operei lui Giovanni Boccaccio.

In cursul saptamanii trecute, Chainsaw Europe a realizat prelucrari de ADR Sound Stage pentru vocea personajului interpretat de celebrul actor in noul film produs de Dino de Laurentis, regia David Leland. Actorul a fost placut impresionat de profesionalismul echipei si conditiile oferite de studiourile Chainsaw, fapt pentru care a decis sa continue colaborarea cu Chainsaw Europe pentru proiecte viitoare.
Filmarile pentru "Decameronul" s-au desfasurat timp de noua saptamani la Roma si in Toscana. Co-productie italiano-britanico-franceza, pelicula este in etapa de post-productie, lansarea urmand sa aiba loc anul viitor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related