ICON a realizat campania "Dobanda mica" pentru Porsche Finance Group Romania

ICON a primit o provocare din partea Porsche Finance Group Romania: comunicarea celei mai mici dobanzi de leasing financiar pentru cumpararea oricarei marci auto din Grupul Porsche Romania (Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, Bentley).

Mai intai, a fost gasit principalul beneficiu pentru client: "Cea mai mica dobanda este urmata de cele mai mici rate." Conceptul creativ la care am ajuns a fost declinat din acest beneficiu: o dobanda mica este o dobanda pitica, ce iti aduce si rate pitici. Astfel s-a ajuns la vizualul in care dobanda este reprezentata printr-un pitic, care sta in fruntea altor pitici, la fel de mici ca si el - ratele de leasing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 13 ani
un alt ad de calitate superioara. o idee cu un fir foarte inteligent. nu iti ia mult sa te prinzi de idee, dar si cand te-ai prins esti multumit ca ai reusit si parca parca ai vrea sa cumperi produsul.


Branded


Related