Mercury Promotions lanseaza site-ul pentru studenti www.StudentLink.ro

Luna aceasta, s-a lansat site-ul www.StudentLink.ro, singurul portal romanesc adresat tuturor studentilor, indiferent de profilul facultatii la care studiaza.

Site-ul se adreseaza studentilor din toata tara si contine o gama foarte larga de informatii de interes pentru studenti, de la stiri studentesti, burse, cursuri, atestate, pana la modalitati de petrecere a timpului liber, cat si multe sectiuni interactive, unde vizitatorii pot posta stiri, articole, imagini, anunturi. Tot pe www.StudentLink.ro, studentii isi pot cauta un loc de munca in sectiunea de job-uri special adresate studentilor. Intre 15 octombrie si 15 noiembrie, www.StudentLink.ro deruleaza o promotie cu un mecanism inovator: fiecare utilizator acumuleaza puncte prin simpla navigare pe site, cu care poate licita, in fiecare duminica, premiile puse in joc.
Site-ul a fost conceput si dezvoltat de echipa Mercury Promotions, compusa din: Adrian Pavelescu - Account Executive, Oana Pavel - Project Manager, Bogdan Dascalu - Project Leader, Irina Chira - Art Director, Corina Plesea - Copywriter, Mirela Radulescu - Art Director, Bogdan Huma - Copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related