Cosmin Ezaru, Head of Art la Tempo

Cosmin Ezaru, unul dintre cei mai valorosi oameni din industria de publicitate din Romania, se alatura grupului Tempo pentru a coordona echipa de art directori din cadrul departamentului de creatie. Cosmin este art directorul campaniilor Timisoreana din ultimii 3 ani care de-a lungul timpului s-au bucurat de aprecierea juriului Effie, castigand inclusiv Grand Effie pentru "Sustained Succes" in 2008.

In 2003, Cosmin a cucerit prima piramida Epica din Romania, pentru Guinness Positive si in afara de Ad'Or si Epica, Cosmin a mai fost premiat si la Golden Drum sau la New York Festivals.

"Dupa parerea mea, ceea ce conteaza intr-o relatie de orice fel, de la inceput, este increderea. Asta am simtit eu cand a fost vorba de un nou inceput alaturi de Tempo - ca mi se acorda increderea de a dovedi ca pot aduce valoare adaugata echipei actuale, prin experienta mea de peste zece ani in publicitate. La randul meu, am avut incredere in ceea ce mi s-a prezentat ca viziune a companiei. Este doar inceputul - insa este cea mai solida baza, zic eu. Ramane acum sa dovedim, fiecare parte, ca facem fata - si din nou am incredere ca nu poate fi altfel!", a declarat Cosmin Ezaru, Head of Art, Tempo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related