ICON Advertising comunica promotia "Tu esti cel care iti controlezi confortul", pentru Saunier Duval

Promotia "Tu esti cel care iti controlezi confortul", comunicata de ICON Advertising pentru brandul Saunier Duval se adreseaza tuturor celor care au nevoie de caldura sau racoare, fara deosebire. O centrala termica Saunier Duval achizitionata iti poate aduce unul din cele 100 de aparate de aer conditionat Saunier Duval, pentru ca racoarea sa poata cadea la pace cu caldura.

Echipa ICON Advertising s-a apucat de treaba si a gasit cel mai potrivit mesaj pentru aceasta promotie - e bine sa fii stapanul propriului confort. Am jonglat cu ideile de caldura si de racoare atat in print, cat si in spotul radio. A rezultat un print care comunica relatia rece-cald prin intermediul unui caine simpatic foc, care se racoreste cu ajutorul unui ventilator. Spotul radio comunica aceeasi idee, dar recurge la personaje diferite. Pentru a atinge targetul format aproape in totalitate din barbati, au fost folosite vocile a doua femei diferite - o rusoaica obisnuita cu clima rece si o femeie hispanica, focoasa si amatoare de nopti calde. Astfel, promotia Saunier Duval apare ca modul cel mai usor de a fi stapanul propriului confort .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Semiramid Tismaneanu
acum 13 ani
Pentru domnisoara/doamna Elena Tiru (si nu numai): "Tu esti cel care iti controlezi confortul"... nu e gresit gramatical? N-ar trebui sa fie "...esti cel care iti/isi controleaza confortul"? Sigur? Sigur-sigur?


Branded


Related