Bridge Communication semneaza spotul Aroxol - "Visul moliei"

Cum ar fi daca moliile ar visa? Si daca ar face-o, la ce anume viseaza? Bridge Communication raspunde la aceste intrebari in cea mai recenta creatie din portofoliul sau, spotul TV pentru Aroxol Spray Anti-molii. Spotul animat "Aroxol - Visul moliei" este prezent pe cele mai importante canale TV incepand cu luna mai.

In dezvoltarea conceptului creativ pentru campania TV Aroxol Anti-molii, echipa Bridge Communication a pornit de la o analiza atenta a pietei si a consumatorului, urmarind sa afle care este cea mai acuta problema in lupta cu moliile. Din datele disponibile a rezultat ca, in primul rand, cuiburile de molii sunt destul de greu accesibile si dificil de eliminat, iar moliile insele sunt in general destul de rezistente, mai ales in stadiile de ou si larva. De aceea, moliile au tendinta suparatoare de a fi musafiri permanenti in dulap, chiar dupa incercarea indepartarii lor cu metode traditionale - de la naftalina pana la coji de portocale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related