Cum a facut The Practice cea mai buna campanie de PR din Europa de Est pentru Gusto?

Interviu cu Oana Bulexa (Client Service Director, The Practice)

Agentia The Practice s-a intors din nou acasa cu trofeul Gold SABRE for Eastern Europe. Am interbat-o pe Oana Bulexa (Client Service Director, The Practice) cum a fost sa lucreze la o campanie care s-a dovedit a fi asa un succes. Am aflat cu ocazia asta ca audienta acestei campanii a fost masurata la valoarea de 15.000.000 de persoane. Am mai intrebat-o si impresii despre celelalte campanii de la SABRE, ca sa ne facem o idee ce inseamna PR de succes prin alte colturi ale lumii. Si la final, n-am putut sa ma abtin sa nu o intreb "cum se face cea mai buna campania din Europa de Est?", mai ales tinand cont ca este a doua oara cand The Practice primeste recunoastere in acest sens.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related