Zapp si Ogilvy & Mather aduc magia Zapp Me

Zapp si Ogilvy & Mather au scos din joben noua campanie pentru lansarea colectiei de aplicatii "Zapp Me". Dar de ce din joben?, v-ati putea intreba. "Pentru ca jobenul este metafora pentru o resursa nelimitata de informatii la care noua generatie de comunicatii mobile ne face partasi. Afaceri si totodata distractie. Jobenul este singurul concept indeajuns de incapator si ofertant din punct de vedere creativ si vizual pentru a exprima performanta tehnologica" a venit raspunsul lui Dan Moldovan, Creative Director, Ogilvy & Mather.

mPower, conceptul propus de Ogilvy & Mather pentru a ilustra esenta aplicatiilor "Zapp Me" jongleaza intre dimensiunea de mobile power si aceea de empower (a imputernici / a da puteri speciale). Adaugand acestor coordonate si ideea de personalizare a serviciilor pe care "Zapp Me" o ofera utilizatorilor sai, s-a realizat o campanie de comunicare care cuprinde un spot TV, un spot radio si executii print. "Aplicatiile Zapp Me sunt noi pe piata romaneasca si totodata foarte complexe. De aceea, pentru comunicarea pe print a trebuit sa recurgem la executii explicite, diferite de ceea ce am propus pe TV" a declarat Dan Moldovan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related