Studiu Mercury Research: Opt din zece romani au fost afectati de criza

Mai mult de trei sferturi (77%) dintre romanii cu varsta peste 18 ani au declarat ca au fost afectati de criza, arata studiul Financial CrisisMeter realizat de Mercury Research in a doua parte a lunii martie. Studiul monitorizeaza impactul crizei financiare asupra romanilor. Femeile au raspuns afirmativ intr-o masura mai mare decat barbatii, 80% fata de 74%.

Aproximativ un sfert (26%) dintre barbatii cu varsta peste 18 ani nu au fost afectati de criza, procent semnificativ mai mare decat cel al femeilor (20%).

Noua din zece antreprenori au resimtit negativ criza economica, in timp ce la nivelul managerilor sau al angajatilor cu studii superioare, pana la mijlocul lunii martie 2010, 55% fusesera afectati. "Procentul va creste simtitor in randul angajatilor cu studii superioare si nu numai in urma masurilor de reducere a salariilor in sectorul bugetar, a declarat Mircea Kivu, director de operatiuni la Mercury Research." Persoanele care pentru moment nu au un loc de munca au resimtit impactul, de asemenea, intr-o masura foarte mare, 95% dintre acestea au fost afectate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

ana maria
acum 13 ani
Mercury research este cea mai neserioasa companie posibila. Nu isi plateste operatorii care fac aceste sondaje, ii recruteaza, le da 2-3 proiecte, apoi la momentul platii le spune ca au fost penalizati ...100&, desi chestionarele le considera bune. eu am facut pt ei 3 proiecte si nu m-au platit deloc (1200 lei aveau sa imi dea) ....

asa ca de ce am avea incredere in astfel de companii , stiind ce fel de oameni lucreaza in ele?



Branded


Related