Campanie de promovare La Fantana sustinuta de Media Consulta International

Media Consulta International a derulat in perioada 1 aprilie - 30 mai 2010 o campanie de promovare pentru La Fantana in presa scrisa si in mediul online.

Viziunea Media Consulta International asupra campaniei de comunicare vizeaza consumatorii atat din mediul de business cat si cei care doresc sa beneficieze de calitatea si confortul unui izvor de apa si acasa. Pe baza acestor criterii, Ana Maria Gate, Marketing Manager La Fantana Romania a beneficiat de sustinerea echipei Media Consulta International, condusa de Alina Florescu, Director Media si Elena Brisan, Director Cercetare & Strategie, optand impreuna pentru cea mai buna strategie de promovare. Mixul de media a inclus publicatii si site-uri de profil menite a crea o legatura intre consumatori sau potentiali clienti, dintre care putem aminti Good Food si Good Homes, Ce Se Intampla Doctore?, ProTV Magazin pe print si site-urile 9am.ro, realitatea.net, gsp.ro, feminis.o si 121.ro online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related