Propaganda a castigat 3 trofee Gold la Effie

Propaganda a castigat cele mai multe trofee Effie Gold in cadrul celei de-a saptea editii a festivalului Effie, pentru campaniile Napolact - Prilej de ragaz, Napolact - Ca odinioara, BRD - Groupe Société Générale - In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari. Pe langa acestea, Propaganda a obtinut doua nominalizari la Grand Effie cu Napolact si BRD.

Agentia Propaganda a fost premiata cu trei trofee Gold in cadrul Galei de Premiere a celei de-a saptea editii a festivalului Effie, ce a avut loc la Opera Romana.

Cele trei trofee Gold castigate de Propaganda au fost pentru campaniile Napolact - Prilej de ragaz, la categoria Food Products I (TV); Napolact - Ca odinioara, categoria Sustained Success (TV 1, 2, 3) pentru trei ani de activitate cursiva si cu rezultate deosebite si BRD - Groupe Société Générale - In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari (Nastase - print, TV, Nadia - print, TV, Hagi - print, TV), la categoria Corporate Reputation, Image & Identity. Agentia a mai avut parte si de doua nominalizari la Grand Effie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related