Pepsi sprijina a XI -a editie a festivalului de toamna Sinaia Forever

In perioada 30 septembrie - 2 octombrie, Pepsi va fi alaturi de organizatorii celei de-a XI-a editii a festivalului de toamna Sinaia Forever. Cele trei zile de evenimente culturale vor include spectacole de teatru, proiectii de filme in aer liber, concerte, parada de masini si costume de epoca, toate evocand atmosfera de sarbatoare interbelica.

Editia din acest an a festivalului Sinaia Forever, organizat de Primaria Orasului Sinaia si Agentia de Vise se va remarca prin diversitatea tematica, fiecare locatie conturand aspecte distincte ale perioadei ilustrate. Strada Comunitatilor va gazdui o inedita parada a costumelor nationale, precum si un Targ International cu specific culinar si mestesugaresc. Va fi prezent Stefan Popa Popa's, cel mai rapid caricaturist din lume - singurul roman din Guiness Book World Records. Zona Kitch va oferi participantilor un cadru ideal de destindere si savurare a ceaiului de la ora 5. In Parcul Ghica, concertele sustinute de cele mai in voga trupe si artisti ai momentului (Iris, Vama Veche, Pavel Stratan, Bere Gratis, Class, Blondy, ASIA) ii vor readuce in prezent pe amatorii de distractie. La Cazino, spectatorii vor putea alege intre piese ale Teatrului National (''Regina Mama'' cu Olga Tudorache ) si filme eveniment, proiectii speciale si scurt metraje.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related