Global Alliance aproba Acordul de la Stockholm in cadrul World PR Forum

The Global Alliance for Public Relations and Communication Management, organizatia umbrela care reuneste asociatiile profesionale de relatii publice din intreaga lume, a anuntat de curand ca delegatii la 2010 World Public Relations Forum (WPRF 2010) au aprobat Acordul de la Stockholm, un manifest al relatiilor publice in societatea globala de astazi.

"Acordul de la Stockholm nu este doar o piatra de temelie in ceea ce priveste dezvoltarea profesiei de relatii publice la nivel global, dar si un apel catre organizatiile de pretutindeni sa foloseasca relatiile publice pentru a-si imbunatati parteneriatele si reputatia si pentru a obtine succes pe termen lung", a declarat John Paluszek, Presedinte Global Alliance.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related