Publicis Romania exporta in Europa de Est noua campanie Garnier

Vara aceasta, Publicis Romania scrie un nou capitol in comunicarea brand-ului Garnier. Unul dintre noile spoturi pentru Garnier Color Naturals va fi programat sa ruleze atat in Romania, cat si in intreaga Europa de Est. Spotul face parte dintr-o campanie de comunicare complexa realizata de Publicis pentru brand-urile Garnier Color Naturals si Garnier Essentials, care va cuprinde spoturi TV (I), print si comunicare in-store.

Conceptele au fost dezvoltate plecand de la personalitatea noii ambasadoare Garnier, binecunoscuta artista Andra.

"Ma emotioneaza, ma motiveaza si ma bucura enorm faptul ca am ocazia sa adresez o invitatie la frumusete. Este o colaborare in premiera pentru mine, deci e cu atat mai interesant. Reprezint brandul Garnier nu numai in Romania, ci si in Europa de Est. Indiferent de varsta, de anotimp sau de imprejurari, cred din tot sufletul ca este esential pentru o femeie sa fie senina, ingrijita, fina, eleganta. Si, implicit, fericita. Proiectul m-a atras de la bun inceput, suna excelent! In plus, a fost extrem de placut si captivant sa lucrez cu echipa de profesionisti Garnier - Publicis", spune Andra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related