Timisorenii au baut aproape 100.000 litri de bere la sfarsitul saptamanii trecute

Peste 100.000 de timisoreni au participat la sfarsitul saptamanii trecute la Festivalul Berii Timisoreana, care a "dat distractia mai tare" si a acaparat astfel atentia intregului oras.

"Timisoreana da distractia mai tare!" a fost conceptul sub care s-a desfasurat editia din acest an a festivalului. Concertele celor 14 solisti si trupe i-au antrenat pe timisoreni de-a lungul celor trei zile de festival si au raspuns tuturor preferintelor prin combinatia dintre muzica populara, jazz, pop si rock. Timisorenii s-au distrat la sfarsitul saptamanii trecute cu Andra, Ansamblul Timisul, Bere Gratis, Blue Station, Cargo, Delia, Dr. Milburn Wesleyan Jazz Ensemble, Iris, Loredana, Nicola, POPS, Proconsul, Spitalul de Urgenta si Voltaj.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related