Al patrulea Golden World Award pentru Rogalski Grigoriu Public Relations

Asociatia Internationala de Relatii Publice a acordat distinctia de cea mai buna campanie de social media proiectului "Scoala de bani", primul program online de educatie financiara, implementat in 2009 de catre Rogalski Grigoriu pentru Banca Comerciala Romana (BCR).

Este pentru a treia oara cand proiectul Scoala de Bani primeste recunoastere din partea juriilor internationale de PR, in cadrul celor mai importante festivaluri ale industriei. Astfel, campania a fost desemnata drept cel mai bun program de educatie financiara din Europa, la SABRE, in sectiunea servicii financiare, si a primit o nominalizare la cea mai importanta competitie a comunicarii din lume Cannes Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related