Cohn&Jansen lanseaza o noua campanie Mega Image sub sloganul "Preturi mici tot timpul"

Mega Image continua in acest an comunicarea axata pe pret si lanseaza, impreuna cu Cohn&Jansen, noua campanie sub sloganul "preturi mici tot timpul".

"Mega Image a investit si va continua sa investeasca in preturi, este inca un avantaj pentru care vrem sa fim cunoscuti, pe langa proximitate, calitate si sortimentatie atent selectionata. Oferim mai putine promotii, tocmai pentru a sustine un nivel scazut al preturilor, fara fluctuatii de-a lungul intregului an" - declara Raluca Pavel, Marketing Manager Mega Image.

"Problema cea mai grea cu care ne-am confruntat a fost cum sa fim convingatori in comunicarea pe preturi mici. Simpla declaratie nu este suficenta, degeaba afirmi sus si tare ca ai preturi mici, oamenii au nevoie de dovezi. Desi in magazin preturile erau mici, nu toti potentialii clienti stiau acest lucru. Aveam nevoie sa surprindem consumatorul, sa il facem curios, ca apoi el sa vada realitatea asa cum este ea" - declara Alina Tudose, Managing Director & Head of Strategy, Cohn&Jansen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related