Ema Prisca, in juriul ADC*Europe Awards

Cele mai bune dintre cele mai bune executii de design si advertising din Europa vor fi jurizate la Barcelona intre 9 si 10 iulie 2010 in competitia ADC*Europe.

Ema Prisca, membru ADC*RO, in prezent Creative Director la Kardumen Spania va face parte din juriu, pentru sectiunea Film.

"Astept sa iau o gura de aer proaspat si sa intalnesc niste oameni destepti si pasionati care, asa cum frumos zice manifesto-ul organizatiei, chase a dream in life si place integrity before profit. Caci marile campanii care ne plac atat de mult tuturor, nu ies stand cu ochii pe P&L sau livrand clientilor cioace verbale, ci din credinta si pasiune. Si totodata e un bun prilej de a-mi da seama cam pe unde se situeaza creatia romaneasca in context European", a declarat Ema Prisca despre asteptarile ei vizavi de postura de jurat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related